Schoonheid

Nieuwe beweging in de beauty scène

Als twintiger runde ik een beautysalon en door de jaren heen begon de beauty branche me tegen te staan. Er klopte iets niet aan. Ging het nu echt om jezelf mooi voelen “omdat je het waard bent”? Of werd er eigenlijk onzekerheid gezaaid door deze wereld om zo, (vooral) vrouwen tot behandelingen, aankopen en andere investeringen aan te zetten? En die producten om jezelf mee in te smeren, op te maken en te verzorgen.. waren die eigenlijk wel zo goed en gezond? Of is het een quick fix met op lange termijn nadelige gevolgen?

Ik ben all for je gezondheid in eigen hand nemen. Ik benader gezondheid holistisch en weet; doet je grote teen zeer? Dan ligt de oorzaak dieper. 

Ik zie deze plek als mijn nieuwe beauty bizz. Eentje die; jezelf mooi voelen normaal maakt, gebaseerd is op onze kracht, onze zelfverzekerdheid, zelfvertrouwen, onze wijsheid, schoonheid en intelligentie. Een bizz waar enkel en alleen ruimte is voor echtheid, empowering, verbinding, eerlijkheid, puurheid en schoonheid met een gouden randje, namelijk vanuit empathie. Want schoonheid gaat ten koste van niets of niemand. Schoonheid ontstaat wanneer we onszelf omarmen, accepteren en helemaal aanwezig durven te zijn.

Dát is waar schoonheid begint.

Liefs, F