landscape-4412784_640

A little spoiler! I’m working on something..  

Het is een mix van persoonlijke ervaringen, inzichten waarmee ik jou ga inspireren en verder helpen, oefeningen waarmee je meer in je kracht komt, die je energie overvloedig laat stromen en die je eigenwaarde een mega boost geven. Dat is wat ik jou wil geven en ga geven door middel van dit programma. Hij is niet voor mietjes, niet voor schuld afschuivers, niet voor prinsesjes die liever wachten tot een prins ze komt redden. Nee, dit programma is voor haar die aan d’r eigen imperium wil bouwen, d’r eigen verantwoordelijkheid neemt, weet dat ze ZELF degene is die haar realiteit creëert, voor zij die wil leven in vrijheid, onafhankelijk wil zijn van wie of wat dan ook. Voor die chick die JA wil zeggen tegen zichzelf, haar ambities, dromen en diepste verlangens. Die haar levenslust terug wil vinden, haar energie voor eens en voor altijd terug wil krijgen, zoekt naar de antwoorden… hoe fiks ik mijn leven? Hoe doe ik het op mijn manier? Die chick die zich afvraagt, hoe kom ik los van al die ‘moetjes’ en ‘hoe het hoortjes’, fuck die shit, ik ben ik en ik WIL het anders!

MEGA veel informatie, inspiratie en kennis krijg jij over jezelf en hoe je jezelf naar een volgend niveau kunt tillen. Practices waarbij we diep gaan, want we gaan all the way. Dat is de enige manier om los te komen van je huidige issues, gewoonten, patronen en denkwijzen en om koers te kunnen gaan zetten richting je droomleven. 

Ik ging je voor. Ik ging van energieloos, depressief en levensmoe naar energie, bruisend en ZIN in het leven. Ik volgde mijn eigen weg, bouwde mijn eigen toolkit en creëerde mijn eigen WAY OUT naar een leven waarin ik mijn verbonden voel met mijzelf, mijn hart, mijn zielsmissie en mijn onuitputtelijke energiebron. Ik leerde hoe dit te managen, hoe dit vast te houden, te herstellen en op te bouwen. Met vallen en opstaan, dat maakte me veelzijdig en creatief in het om leren gaan met mijzelf, emoties, saboterend-, uitstel- en vermijdend gedrag. Het leerde me hoe ik in hemelsnaam vol in het leven kon gaan staan, hoe ik mijn leven kon gaan ownen, mijn eigen pad kon gaan bewandelen en HOE ik van mijn leven kon gaan genieten. Hoe ik op kon staan met energie en naar bed kon gaan met een voldaan en dankbaar gevoel. Ik kom uit de schaduw en sta nu in de zon, ik nodig al die mooie vrouwen uit om bij mij te komen staan, uit die schaduw te stappen en VOL in je kracht te gaan staan. Het leven is te mooi om in de schaduw door te brengen. Pak je licht. Pak je moment. En dat is nu. 

Liefs van mij, voor jou.

Now.. back to my project and I’ll See you soon! 

Liefs 

F